14.01.2023.

17:04

Foto: nebojša bakarec

Vesti

Nebojša Bakarec: Nove Kurtijeve sluge!

Danas je Kurti imenovao za zamenike ministara lažne države Kosovo, Nenada Stanojevića i Lazara Radulovića, dosadašnje savetnike svog glavnog kvislinga Nenada Rašića.

Informer

Istorija se ponavlja, u pogledu preveravanja, ovog puta od strane malog broja Srba. Delovanje Nenada Rašića (lider i PDS i GI SPO), Rade Trajković (predsednica „Evropskog pokreta Srba s KiM“, Bobana Bogdanovića, Nenada Stanojevića, Lazara Radulovića, Slaviše Petkovića, Slobodana Petrovića (SLS), Milana Dabića (GI SPO), Dragiše Mirića (NPK), i Aleksandra Jablanovića (PKS), pokazuje da fašista Kurti može da pronađe tuce kolaboracionista koji su mu potrebni. Naravno, ovi nesrećnici su Kurtijevo topovsko meso, za jednokratnu upotrebu. Kurti će ih otresti kao parazite, kad tad. Neminovno, onda, kada bude neslavno pao sa vlasti. Šta će tada da rade ovi kvislinzi?

Informer

Podsetimo se nedavne hronologije angažovanja kvislinga od strane fašiste Kurtija. U poslednjih nekoliko meseci Kurti se okitio nizom novih saradnika, kvislinga.

1. Fašista Kurti je 22.9.2022. u dogovoru sa Nemačkom, imenovao za svog spoljno-političkog savetnika, Petra Miletića (47).

2. Fašista Kurti  je 1.12.2022., protivno ustavu i zakonima lažne države Kosovo, za ministra postavio Nenada Rašića (50).

3. Rašić je potom u dogovoru sa fašistom Kurtijem, za svoje savetnike imenovao Radu Trajković (70), „milogorca“  Lazara Radulovića (60), predsednika antisrpskog „Udruženja Crnogoraca na Kosovu“ i Nenada Stanojevića.

4. Potom su 14.12.2022., na KZŠ u Prištini, Kurtijev džepni ministar Nenad Rašić i opskurni plaćenik Boban Bogdanović, zvani Pacov, predstavljen kao predsednik stranke „Građanski pokret Odgovor”, sa sedištem u Beogradu, potpisali sporazum o saradnji.

Informer

5. Muljanje je nastavljeno 4.1.2023. kada se Boban Bogdanović, zvani Pacov, zvanično sastao sa Aljbinom Kurtijem i Rašićem, u Vladi lažne države Kosovo.

6. Na kraju ovog arnautaškog vodvilja, Aljbin Kurti je 14.1.2023. imenovao za zamenika ministra privrede, izvesnog Nenada Stanojevića, a Lazara Radulovića za zamenika ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja. Nenad Stanojević je član Rašićeve GI SPO, a Lazar Radulović je „milogorac“, navodno predstavnik crnogorske zajednice na Kosovu. Obojica su početkom decembra 2022. godine imenovani za savetnike ministra za zajednice i povratak Nenada Rašića.

Kao što je čest slučaj sa konvertitima, čin preveravanja stvorio je ogromno neprijateljstvo Kurtijevih Srba, prema Srbima koji su lojalni srpskom narodu i Srbiji. Ovi „albinizovani“ Srbi, tzv. Kurtijeve „kurtizane“, postaju novi Arnautaši, najborbeniji, najostrašćeniji, udarni deo Kurtijevog režima. Danas na KiM uočavamo nove početne procese arnaućenja. Više nije potreban onaj stari proces arnaućenja, iz turskog doba. Danas, novi Arnautaši (bivši Srbi), poput Rašića, Trajkovićeve, Bogdanovića, Miletića, Stanojevića, Radulovića, Petkovića, Mirića, Petrovića, Jablanovića i drugih, treba „samo“ da prihvate Kurtijev fašistički politički program. Broj potencijalnih novih Kurtijevih Arnautaša je mali, onoliki kolika je podrška Rašiću, Trajkovićevoj, Bogdanoviću, Stanojeviću, Raduloviću, Miletiću, Petkoviću, Miriću, Petroviću i Jablanoviću. Njihove formalno srpske, a suštinski proalbanske mikropartije osvajaju sve zajedno, manje od 5 odsto srpskih glasova, u odnosu na preko 95 odsto glasova „Srpske liste“. Istovremeno, ove proalbanske srpske stranke podržava deo srpske opozicije okupljen oko Đilasa, Jeremića, Zelenovića, Ćute, Veselinovića i Lazovića. Još važnije ove Kurtijeve Srbe, podržavaju moćni mediji Šolakovih kompanija „Junajted grupe“ i „Junajted medija“.

Informer

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić je 01.12.2022. u izvanrednom obraćanju rekao o Kurtijevim Arnautašima:„Izabrali su najgori srpski ološ, sa dna kace. Rašića, Radu Trajković. Jednostavno, ne postoje gori. Oni nemaju ničije poverenje, ali imaju poverenje terorističkog ološa Kurtija, zapadnih agentura koji su ih tu postavili“.

Srbija je danas jaka, zahvaljujući predsedniku Vučiću. Danas je jaka, jedinstvena i ujedinjena pod Vučićem. Predsednik Vučić nam je vratio dostojanstvo. Predsednik Vučić, državnik Vučić, uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, leči Srbiju. Leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Živela Srbija!