17.01.2023.

19:15

Foto: Printscreen

Vesti

SKANDAL NA N1! Novi napad na Danila Vučića uz sramotnu opasku! "Republika Srpska je "GENOCIDNA TVOREVINA" (VIDEO)

Mržnja prema sopstvenom narodu dostigla je svoj vrhunac na tajkunskoj televiziji N1, a kada bi imala nacionalnu frekvenciju, redovno bi javnost imala priliku da sluša srbomrzačke i autošovinističke priloge.

Naime, u njihovom programu govorio je novinar Dinko Gruhonjić koji je bez imalo blama nazvao Republiku Srpsku genocidnom, a proslavu dana njenog osnivanja sramotnim.

Zašto je Danilo Vučić išao tamo? U kom je svojstvu išao tamo? Zašto su ga obezbeđivali na proslavi sramotnog, genocidnog dana, genocidne Republike Srpske? – pita se novinar.

Podsetimo, nakon odlaska u Banja Luku na Dan Republike Srpske, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, postao je meta ostrašćenih novinara, a napadi na njega ne treba da čude, jer kao što je i otac, tako je sada i sin svim mrziteljima svega srpskog opet najviše kriv za sve.

Danilo Vučić na proslavu Dana Republike Srpske je išao privatno i nije bio deo bilo koje državne delegacije, već su u pitanju izmišljotine kojim se mrzitelji Srbije služe preko svojih medija kako bi udarili na Vučića napadajući mu članove porodice.