19.01.2023.

11:48

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Vesti

IMA LI VEĆEG POLITIČKOG ĐUBRETA OD OVOG ĐILASA?! Đilasovci napali najvećeg srpskog prijatelja u EU!

Đilas navodi da ovakav odnos pojedinih evropskih zvaničnika je doveo do razočaranja dela građana koji su se godinama zalagali za članstvo Srbije u Evropskoj uniji. 

Zaboravili su Đilasovci da je upravo Varheljij jedini prijatelj Srbije u EU. Da se čovek godinama u Briselu, koliko toliko, bori za Srbiju i za što bolju poziciju za našu zemlju.

Izgleda da su mu vrane popile mozak, pa sada želi da najvećeg prijatelja Srbije ponizi i pridruži se neosnovanim optužbama.

Informer

Postavlja se pitanje, ako neko Dragana Đilasa bez osnova optuži za nešto, da li bi tom logikom đilasovci išli i protiv njega ili je ovo samo deo političke igre da se Srbija destabilizuje i da joj se značajno zakomplikuje put ka EU? 

Od Đilasa i njegovih saboraca nas više ništa ne sme iznenaditi.

- Stranka slobode i pravde je godinama na to upozoravala, bila čak i kritikovana zbog toga što je javno ukazivala i opominjala Evropsku uniju da ne okreće glavu od urušavanja osnovnih načela EU, vrednosti i principa, naročito vladavine prava i pravne države, slobode medija i slobodnih i demokratskih izbora. Na žalost, trebalo je da prođu godine i izgubi se dragoceno vreme da bi se pokazalo da smo bili u pravu, da Srbija zbog toga ne samo da stagnira, već ide i u suprotnom pravcu od pravca evrointegracija, za šta najveću cenu plaćaju njeni građani - navodi se u saopštenju SSP, a objavljeno je u tajkunskom mediju N1.