20.01.2023.

11:52

Foto: mc.rs

Vesti

Obradović naneo direktnu ŠTETU Srbiji: Svojom izjavom dao ALIBI za otimanje Kosova i Metohije

Naime, Obradović je na svom Tviter nalogu istakao da Krim i Donbas nikad nisu bili deo Ukrajine, čime je praktično dao alibi za otimanje Kosova i Metohije.

– Krim i Donbas nikada nisu bili Ukrajina niti je Ukrajina postojala pre komunističke revolucije i nasilne promene granica. Kijev je prva Rusija, a Krim mesto krštenja Rusa. Kako to može biti Ukrajina? Isto kao što je i ovde na Balkanu granice postavila teroristička organizacija KPJ – napisao je na svom Tviter nalogu Obradović.

Informer

Ovu izjavu Boška Obradovića su jedva dočekali svetski moćnici koji će je zasigurno upotrebiti protiv našeg Kosova i Metohije.

Srbija poštuje teritorijalni integritet i suverenitet drugih zemalja, te isto očekuje za uzvrat. Ali ovakvim izjavama srpske opozicije se samo nanosi šteta našoj zemlji koja je već u teškom položaju i koja je pritisnuta sa svih strana.

Predsednik Aleksandar Vučić je više puta istakao da nas treba da zanima samo Srbija i naši interesi i da ćemo sačuvati svoju zemljue samo ako brinemo o tome.

Ali pojedinim opozicionarima su bitni samo lični interesi i ciljevi, ne mareći da li će svojim postupcima ili izjavama ugroziti Srbiju, na bilo koji način.