02.02.2023.

12:01

Foto: Tanjug

Vesti

KO NA STADION DA STE DOŠLI... Vučić opoziciji: Umesto ozbiljnog pristupa, pravite cirkus sa transparentima - NA JEDNOM PIŠE IZDAJNIK, NE ZNAM DA LI STE NA SEBE MISLILI

Opozicija je dobacivala i razvila transparente sa natpisima "izdajnik" i "odgovaraćete".

- Prisustvovao sam danas nažalost cirkuskoj predstavi umesto ozbiljnog pristupa, svako je želeo da se uslika sa nekim transparentom, a reći ću narodu na jednom piše "izdajnik", jeste to na sebe mislisli? Na drugom je slika Olivera Ivanovića, piše "odgovaraćete" - rekao je predsednik i dodao:

– Nosite sliku Olivera Ivanovića. Ja sam svog sina u zatvor poslao kod Olivera Ivanovića i pomagao njemu i njegovoj porodici. Umesto pristojnosti, laž je nečije srednje ime. Držali su transparente kao da su na stadion došli, “ne ultimatumu”, “ne kapitulaciji”. To mi kažete vi koji ste pustili iz zatvora 1.800 albanskih terorista, među kojima su i braća Mazreku? Kurti je samo usput bio tamo. To mi vi kažete koji ste ćutali kao zaliveni 2004. godine? Vi pričate o čoveku koji se sve vreme protiv toga borio i koji se uvek borio za srpski narod na KiM, ali koji dobro zna šta je interes srpskog naroda i Srbije. Što se kapitulacije tiče, ja znam šta je moj posao, za razliku od drugih koji su uvodili Srbiju u sukobe, moj zadatak je da čuvam decu, majke, sestre ove zemlje i to ću da radim - rekao je Vučić.

Informer

Tanjug