03.02.2023.

09:07

Foto: Printscreen TV Pink

Vesti

Oni su ovaj haos planirali, sve je bilo dgovoreno! Plan je bio da nastave ludilo ispred Skupštine, pa da upadnu, ali ih je Vučić rasturio!

Vučićević je istakao, na samom početku, da je evidentno da je sve unapred organizovano. 

On je istakao da je ovaj jučerašnji haos trebalo da bude uvod u novi haos ispred Skupštine.

Informer je o tome već pisao, a sada se ispostavilo da je ipak tako, iako nas je opozicija ismevala.

Vučićević ističe da opozicija nema nikakvu politiku.

Informer

Dragan J. Vučićević gost Jutarnjeg programa na TV Pink

- Oni nemaju nikakvu politiku, samo žele haosom da dobiju neke poene. Njima Kosovo i Metohija služi da skupljaju poene i da pokušaju da se domognu vlasti na taj načim, njih narod i situacija ne interesuje. Samo im je vlast u glavi - dodao je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" i objasnio:

- To vam je takva politika, hajde da napadamo Srbiju i sve one koji brane Srbiju i da izazovemo najstrašnije nasilje u Skupštini, i sve tako nešto, samo da bismo došli do poena. Evo Sarapa i ja pamtimo i ona najgora vremena. Ali ovakvih stvari ni tada nije bilo. Ovo je unapred organizovano i to kome su organizovali ovo, jedinom predsedniku Srbije koji strpljivo sluša svakog šefa poslaničke grupe i svakome strpljivo odgovori. Njima smeta to što jedan čovek odgovara, oni neće da priznaju ništa što je dobro urađeno. Njihov plan juče je bio, to je dogovreno na sastanku u POKS, da urade ovo a da onda Stefan Stamenkovski, muž Milice Zavetnice,  dovede neke silne hiljade ljudi ispred Skupštine, da naprave demonstracije, a onda da upadnu u Skupštinu. Skupilo se njih 200-300, a kada su videli kako su prošli unutra na sednici, onda su se povukli. Pogledajte pažljivo snimak, kada kreće napad, Vučić tada pominje heroje sa Kosova i Metohije, a oni kreću da prave haos - zaključio je Vučićević.