04.02.2023.

10:21

Foto: Printscreen

Vesti

ŠIPTARI: Vučić je balkanski Putin! Kurtijevci besni na Vučica zato što je kritikovao Koštunicu i Dosovce zbog puštanja terorista iz srpskih zatvora

Poslanica u parlamentu lažne države Kosovo Mimoza Kusari napala je predsednika Srbije zbog te izjave i uporedila ga sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Informer

– Predsednik Srbije žali u srpskom parlamentu zato što je bivši predsednik SR Jugoslavije oslobodio političkog zarobljenika, sadašnjeg kosovskog premijera Aljbina Kurtija iz zatvora. Putin u Rusiji i Vučić u Srbiji, slično žele svoje političke protivnike u zatvoru – napisala je Kusari.

Očigledno je da su Kurtijevci besni zbog Vučićeve izjave i zbog toga što im je predsednik Srbije jasno pokazao da bi teroriste koje su ubijali Srbe držao u zatvorima, za razliku od vlasti posle 5. oktobra, pa se ne libe da mu “prišiju” titulu balkanskog Putina.

Podsetimo, Vučić je na posebnoj sednici o Kosovu i Metohiji pokazao dokumenta o oslobađanju Aljbina Kurtija i još 1.800 terorista iz srpskih zatvora, koje je potpisao Koštunica