04.02.2023.

21:59

Foto: youtube.com/printscreen

Vesti

Otac ranjenog Đuzića: Aleksić našu tešku situaciju iskoristio za dobijanje političkih poena

- Ja ljude iz kuće da teram ne mogu, ko došao, dobrodošao je, ali je Aleksić imao loše namere. On je hteo promociju. Zameram što je posetu u ovoj teškoj situaciji za nas iskoristio zarad političkih poena - rekao je Đuzić za Kosovo onlajn.

On se zahvalio državi Srbiji i direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću koji je obezbedio advokata.

- Jako smo uznemireni, nemam snage da pričam, veče sam proveo u bolnici, najbitnije mi je moje dete, da on bude dobro - priča vidno potrešen Đuzić.

Njegova supruga Jasmina Đuzić dodala je da Aleksić došao da bi se slikao i to objavio u medijima. Jedinu pomoć, navodi, dobili su od države Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

- Mislili smo da je Aleksić kada je danas došao imao ljudske namere, da se solidariše sa nama i da poželi brz oporavak našem sinu Bobanu, ali sada vidim da je samo hteo da se slika i da to iskoristi u medijima za svoju promociju. Razočarana sam veoma. Da sam znala da će na ovakav način da zloupotrebi posetu nama, ne bih ga pustila u kuću. Jedino nam je država Srbija preko Kancelarije za KiM istinski pomogla, obezbedila nam je advokata - priča Jamina, majka Bobana Đuzića koga su juče napala trojica Albanaca.