10.02.2023.

09:06

Foto: printscreen

Vesti

HIT TV DUEL KOD MINJE MILETIĆ! VUČIĆEVIĆ BATALIO STOJANOVIĆA! Od Kosova do porno zvezda...(VIDEO)

Kakvi su odnosi u vladajućoj koaliciji i da li će biti izbora ove godine, šta podrazumeva nemačko - francuski predlog i šta smo gledali u Skupštini tokom rasprave o Kosovu i Metohiji, neke su od tema o kojima su u emisiji stavove ukrstili glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević i analitičar tajkunske N1 Boban Stojanović.

Početak nedelje obeležili su zategnuti odnosi u vladajućoj koaliciji koji su otvorili pitanje da li ćemo opet na birališta. Funkcioneri Srpske napredne stranke javno su kritikovali ponašanje koalicionih partnera tokom sednice i otvoreno ih optužili i za "flertovanje sa opozicijom", dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da "više nema poverenja u SPS, ali da je država iznad ličnih interesa".

Nakon što su odnosi SNS-a i SPS-a ozbiljno narušeni pominjala se mogućnost ponovnog izlaska na izbore. Vučićević navodi da se slaže sa predsednikom Srbije koji je rekao da Srbiji u ovom trenutku nisu potrebni izbori.

- Lično bih voleo da ih bude, jer bi bilo zanimljivo i važno da se narod izjasni o svemu što se desilo u proteklo vreme. Izbori zavise od krize legitimiteta. Siguran sam da dobar deo funkcionera SNS želi izbore. Znam da se neke desničarske partije plaše izbora - rekao je glavni i odgovorni urednik Informera.