13.02.2023.

22:13

Foto: sns.org

Vesti

NIKOLIĆ: Godinama se predsednik Vučić bori da podigne Srbiju

Saopštenje Milice Nikolić prenosimo u celosti:

- Samo jedan dan nakon izbora je sve bilo jasno, samo jedan jedini dan je bio dovoljan da vidimo da nikakva razlika između opozicije, i onih sleva i onih zdesna, ne postoji. Za jedan dan su bili spremni svi da se ujedine u zajedničkom cilju, a to je srušiti najveću prepreku i najveću branu u njihovom slamanju Srbije - srušiti predsednika Vučića. Danima posle toga su obmanjivali narod, nazivajući sami sebe nekakvim patriotama, ekolozima i nema te laži koju nisu bili spremni da izmisle ne bi li do takvog cilja došli. Kada je njihova namera potpuno ogoljena, evo ih, svi zajedno kao zvezde tajkunskih medija- sve priznaju.

Godinama se predsednik Vučić bori da Srbiju podigne, ekonomski ojača i izgradi, a kakva je danas. Godinama danonoćno radi, trudi se i bori za srpski narod i državu koja mu je u svakom trenutku, i uvek, iznad svega.

I zna to naš narod, kao što zna da bi isti onaj "jedan dan" bilo kome iz antidržavne koalicije bio dovoljan da sve nestane i da sve ode u ambis.

Prvo su ponašanjem pokazali da su isti, a sada su to rečima i potvrdili. I ona lažara koja nije trepnula dok je lagala o pasošima i milionima i neuspešni graditelj MHE, a danas lažni ekolog i sve druge sluge stranaca, a jednako štetne po Srbiju.

Dok oni sanjaju o tome kako bi rušili i predsednika Vučića i svoju zemlju, mi sanjamo kako ćemo da je gradimo. Borićemo se, svom snagom, a narod će proceniti, kao i uvek do sada.

Nema tog lažnog patriotizma i nema te jeftine demagogije koja može baciti u senku ogromne rezultate, sve one kojima se ponosimo i koje ćemo tek da stvaramo, a za koje je zaslužan jedan jedini čovek - Aleksandar Vučić.