14.02.2023.

19:44

Foto: Kosovo online

Vesti

JEDINSTVO SRBA NA KIM! Rukovodstvo POKS na severu Kosova ugasilo pokret i podržalo politiku Vučića

- Ovo nije moja lična odluka, već je odluka svih članova POKS-a na Kosovu i Metohiji. Doneta je jednoglasna odluka svih članova koji su bili na sastanku o gašenju POKS na KiM i sa sastanka je poslata podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u nastojanjima da mi opstanemo ovde na Kosovu i da nastavimo da i dalje živimo ovde - rekao je Gvozdi za Kosovo onlajn.

On posebno napominje da ga je kao čoveka pogodilo ono što je o njemu plasirano u medijima jer je sastanak koji je imao sa potpredsednikom Srpske liste Milanom Radojičićem bio krajnje prijateljski i u interesu Srba na Kosovu.

- Potpredsednik Srpske liste Milan Radojičić i ja došli smo do zaključka da nastupamo zajedno zbog interesa Srba koji su ugroženi ovde na Kosovu i Metohiji i mislim da je to ispravno - kaže Gvozdić.

U izjavi za naš portal Gvozdić je oštro demantovao saopštenje centrale POKS-a iz Beograda o navodnim napadima Zvonka Veselinovića na njega i članove POKS-a na Kosovu, dodajući da su besmislene tvrdnje da mu je neko pretio i da ga je bilo čim uslovljavao.

- Niko meni nije pretio, imam 67 godina i u mom životu mi niko nije pretio niti sam imao sa nekim problema nikada, i zato me je začudilo da je neko tako nešto izjavio da se meni preti, da ja ne smem da izađem u grad, da se preti mojoj deci, mojoj supruzi . Sve je to laž - zaključio je Gvozdić.