17.02.2023.

18:24 >> 19:22

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Vesti

TEŽAK, ALI USPEŠAN DAN! Predsednik Vučić imao važne sastanke na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti! (FOTO)

Predsednik Vučić se tokom prvog dana Minhenske konferencije o bezbednost sastao sa brojnim svetskim zvaničnicima, a kako je istakao, iako težak, dan je bio uspešan.

Težak, ali uspešan dan u Minhenu! - napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Vučić se sastao sa Blinkenom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa državnim sekretarom Sjedinjenih Američkih Država Entonijem Blinkenom na otvaranju Minhenske konferencije o bezbednosti.

- Osim razgovora o odnosima Beograda i Prištine potvrdili smo sve bolje bilateralne odnose izmedju Srbije i SAD - piše na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Sastanak sa Makronom i Šolcom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom i kancelarom SR Nemačke Olafom Šolcom na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti.

Kratak susret sa Boreljom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić susreo se sa visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom na otvaranju Minhenske konferencije o bezbednosti.

- Kratak susret sa Žozepom Boreljom. Koliko sutra očekuje nas novi sastanak i nastavak borbe za očuvanje mira i stabilnosti celog Zapadnog Balkana.
 

Vučić sa Kleverlijem

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Ujednjenog Kraljevstva i Severene Irske Džejmsom Klaverlijem tokom prvog dana Minhenske konferencije o bezbednosti.

- Veoma važan i izuzetno koristan sastanak sa Džejmsom Kleverklijem - piše na Instagram nalogu "bucućnostsrbijeav".

Vučić se sastao sa Micotakisom

Predsednik Srbije sastao se u Minhenu sa predsednikom Vlade Republike Grčke Kirjakosom Micotakisom.

- Veoma dobar, iskren i prijateljski razgovor sa Kirjakosom Micotakisom - piše na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".