20.02.2023.

09:26

Foto: Printscreen You Tube

Vesti

SVETSKI MEDIJI PO SVAKU CENU ŽELE DA NAS UVUKU U RAT! BBC snimio sraman dokumentarac posvećen Srbiji, koji je prepun ekstremista sa obe strane (VIDEO)

Principijelna odluka Srbije da ne uvodi sankcije Rusiji trn je u oku Zapadu, domaćim autošovinistima i poslušnicima stranih ambasada.

Svedoci smo da se na najrazličitije načine pokušava da se Srbija uvede u rat.

"Putin sprema nestabilnost na Balkanu preko Vučića", "Srbija će napasti Kosovo", "Srbija će napasti Hrvatsku", svakakve gluposti se plasiraju koje možemo čuti i videti, međutim još veći je broj "hibridnih" akcija koje običnom čoveku nisu vidljive.

Srbija, na čelu sa predsednikom Vučićem, nalazi se u veoma delikatnoj situaciji, pod nikad većim pritiscima i ucenama u poslednjim decenijama.

Sankcije Rusiji, Kosovo i Metohija, evropski put, strane investicije, sve je to nešto sa čime se Vučić bori svakodnevno, pokušavajući da sačuva mir i stabilnost koji su nam sada potrebniji nego ikad.

Teško je razumeti ekstremiste koji su u stanju da u ovakvom trenutku dolivaju ulje na vatru i deluju protiv sopstvene zemlje i naroda. Ili su potpuno ludi ili ih je za to neko debelo platio.

Zapadne zveri čekaju trenutak slabosti u kome bi progutale našu zemlju, koja možda jedina u Evropi vodi slobodarsku politiku i kao takva smeta jednoumlju i bezumlju u koje je svet upao.

Svetska fabrika laži "BBC" snimila je sramni dokumentarac posvećen Srbiji, koji je prepun ekstremista sa obe strane.  

"Nešto je čudno u Srbiji", kažu "ruska propaganda i simboli rata na ulicama".

Ekstremisti i opozicioni huligani koji divljaju u Skupštini, poslužili su kao ilustracija "čudne Srbije" ovim svetskim lažovčinama.

Pokazuju se zgrade koje su uništene tokom NATO bombardovanja 1999. kao da želi da se kaže "ovo vas opet čeka", kao pretnja našem narodu.

Opasna su i teška vremena, Srbiji treba mir i sloga.