23.02.2023.

08:38

Foto: printscreen

Vesti

TAJKUNSKI LIST BOLESNO PORUČIO NA ČIJOJ JE STRANI: Mi smo uz Aljbina Kurtija, a ne uz Aleksandra Vučića! (FOTO)

Tako je osvanuo još jedan tekst u kome se osporava borba predsednika Vučića za srpske interese i želja da se vodi politika mira i stabilnosti, a podržava terorista Aljbin Kurti.

Mnoge tajkunske medije, kao i Boško Obradović koji je čest njihov gost, je razočaralo to što su čuli od predsednika da nikakvog priznavanja Kosova neće biti i da nikada ništa neće uraditi u korist albanskih separatista.

U tekstu pod naslovom “Ko o čemu, Vučić o svom ratnom profiterstvu”, otvoreno su priznali da se stvrstavaju na stranu onih koji ugnjetavaju srpski narod i koji na sve načine pokušavaju da ponize našu državu.

U pomenutom tekstu, “osuli su paljbu” na predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer gleda interese naše države i naroda, te mu poručili da je to pogrešno i da više treba da brine o drugima, da se poklonimo onima koji su svakodnevna pretnja za naš teritorijalni integritet.

Da bruka bude veća, tekst su završili rečima: “Opet, kao da zvuči paradoksalno, ali građani Srbije dele patnju Aljbina Kurtija, a ne Aleksandra Vučića”, čime su stavili do znanja da su uz Aljbina Kurtija, a ne uz Aleksandra Vučića.

Informer