27.02.2023.

11:27

Foto: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Vesti

Vučić zastupa sve nas u EU, znamo da će uraditi najbolje!

 

Šta god pričali, kakvu god prljavu kampanju vodili, svi znaju, pa i oni najogorčeniji mrzitelji, da će predsednik Vučić danas u Briselu uraditi najbolje za Srbiju. I najviše će poludeti kada vide da nema potpisa za 'lažnu državu', kada vide da nema nikakve 'kapitulacije' koju tako silno priželjkuju takozvane patriote ne bi li onda oni, pokvarenjaci najgori, profitirali na srpskoj nesreći!?! Paradoksalno, ali istinito - 'patriote' će se najviše razočarati kada vide da nema potpisa kojim bi oni dokazivali nekakvu 'izdaju'!

S jedne, dakle, strane 'najveći Srbi', s druge strane 'evropejci', svi jedva čekaju loše vesti ne bi li onda oni, bedni politikanti, pokušali sami sebe da prikažu kao jedine dobre i ispravne. I svi besramno zloupotrebljavaju kosovski problem samo za lične interese, za otimanje vlasti.
 
I pokušaće, kakve god vesti stignu večeras iz Brisela da to prikažu kao poraz. Jedni jedva čekaju 'kapitulaciju', drugi već uveliko reže kako neko ugrožava 'evropski put Srbije' i vraća nas u devedesete. Lažu i jedni i drugi!

Vi znate, mi znamo, istina je jedna i jedina - predsednik Aleksandar Vučić u Briselu će uraditi najbolje i najviše moguće za Srbiju.