28.02.2023.

20:10

Foto: printscreen

Vesti

Miloš Jovanović i Aca Polovina pozivaju na UBISTVO predsednika Vučića!

On je na svom Instagram nalogu objavio anketu, a pitanje koje je postavio glasilo je: "Srbi su ubijali kraljeve i svoje i tuđe, za daleko manje od ovoga… Da li bi ubistvo potpisnika bilo pravično ili preterano?"

Informer

Jasno je da je ovim implicirao na predsednika Srbije, iako je izvesno da Vučić u Briselu nije potpisao ništa. Ipak, Jovanović, poznatiji kao francuski potrčko, a koji bez obraza  agituje da Albanci dobiju stolicu u UN, izjavio je prekjuče:

Ne i ne kapitulaciji u Zrenjaninu! Pošto je Vučić to što jeste, a svi znamo šta- izdajnik, čovek koji hoće da potpiše secesiju Kosova i čovek koji mora da ode sa vlasti – napisao je on i dodao:

Moramo da ga sprečimo, nažalost relativno skoro ćemo iz sala morati da pređemo na ulice, i tom pozivu braćo Srbi očekujemo da se odazovete – istakao je lažni ptariota očigledno pozivajući na nasilje.

Stoga nije iznenađujuće da Polovina, čovek kome francuski potrčko veruje, budući da imaju zajedničku fotografiju u čijem opisu je navedeno da "timski rad počinje izgradnjom poverenja", sledi politiku nasilja i pretnji svog partijskog šefa.

Informer

Kao što se može videti na društvenim mrežama, veoma je blizak Jovanoviću, istaknuti je član njegove partije, a prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama može se zaključiti da mu bahato ponašanje svojstveno kriminalnom miljeu nije strano.

Takođe, Jovanovićev čovek od poverenja često objavljuje fotografije sa alkoholnim pićima, a ponosno ističe člansku kartu i partijske aktivnosti.

Informer

Informer

Informer

Zanimljivo je da Polovina ima i fotografiju sa opozicionim kvazi novinarem Ivanom Ivanovićem.

Informer

Skandaloznim pozivanjem na ubistvo Vučića, ogoljena je sva opasnost pogubne politike Miloša Jovanovića i njegovih "sledbenika". Iako je narod odavno prozreo lažne patriote i potrčke drugih zemalja, izvesno je da pozivanje na ubistvo predsednika države ne sme ostati bez reakcije nadležnih