01.03.2023.

13:43

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vesti

TRAŽI IZBORE, A BOGA MOLI DA IH NE BUDE JER JE JEDVA PREŠAO CENZUS! Petković odgovorio Bošku Obradoviću (VIDEO)

Obradović je bez srama izjavio da Vučić nije održao dato obećanje i da je potpisao francusko-nemački predlog u Briselu, iako je predsednik više puta istakao da se to neće desiti dok je on na funkciji predsednika. 

- Aleksandar Vučić je prekršio čak i ono jedno jedino obećanje i crvenu liniju koju je dao na posebnoj sednici o KiM da neće prihvatiti lažne države Kosovo u UN. Pogledajte član 4, stav 2 francusko-nemačkog predloga koji je objavljen, a koji je Aleksandar Vučuć prihvatio u Brisel, koji jasno kaže da se Srbija neće protiviti ulasku u bilo koju međunarodnu organizaciju. To je razlog zašto Aleksandar Vučić mora hitno da podnese ostavku na funkciji predsednika Republike i da idemo na vanredne parlamentarne i predsedničke izbore - izjavio je Obradović. 

Petković nije ostao imun na ovu izjavu lidera Dveri, pa je na svom Tviter nalogu napisao da je ova izjava sramotna i da predsednik Vučić nikad neće priznati lažnu državu, kao što je obećao i milion puta ponovio. 

- Boško Obradović traži izborе, a Boga moli da ih nе budе jеr jе jеdva prеšao i snižеni cеnzus! 
Aleksandar Vučić jе sto puta rеkao da nikad nеćе priznati tzv. Kosovo i da sе nikada nеćе saglasiti s članstvom tzv. Kosova u UN. Znamo da bi antidržavna koalicija žеlеla svе suprotno. Sramota - napisao je Petković na svom Tviter nalogu.