02.03.2023.

11:44

Foto: informer.rs

Vesti

NAROD NAJVEĆE POVERENJE DAJE ONOM KO JE NESALOMIVI ŠTIT, A TO JE PREDSEDNIK! Jelena Obradović odgovorila Bošku: Antidržavnici na sve načine pokušavaju da slome Vučića

Obradović je, u pisanoj izjavi, naveo da bi kao primer toga trebalo da bude optužni predlog za krivično gonjenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog, kako kaže, više krivičnih dela kršenja Ustava Srbije, a to su priznavanje kapitulacije ili okupacije, ugrožavanje teritorijalne celine i pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije.

Jelena Obradović je na ovu sramnu izjavu i predlog reagovala i istakla da na svaki način antidržavnici pokušavaju da slome predsednika Vučića. 

"Antidržavnici na sve načine pokušavaju da slome Vučića u trenucima kada Srbija brani najviše državne interese. U hajci napada, pretnji ubistvom i bezmalo linčovanja predsednika Srbije u NSRS, nastavljaju svoju antidržavničku kampanju pritiscima na pravosuđe, da bez presedana proglasi krivca za sve što su oni, svi zajedno, Srbiji stavili na breme. A krivac im je jedan jedini i to upravo Aleksandar Vučić, koga su već targetirali i proglasili krivim oni sami. Jer Vučić predstavlja glavni bedem u sprovođenju njihovih namera da se dokopaju vlasti, napisala je ona i dodala:

"Lažni patriota optužuje Vučića za kapitulaciju iako predsednik Vučić ništa nije potpisao u Briselu, niti će."

Obradović je istakla da antidržavnici u Srbiji ne mogu da se pomire sa činjenicom da su oni na slobodu pustili teroriste i mirno gledali pogrom Srba. 

"Ali ne mogu antidržavnici iz tzv. snajper koalicije da se pomire sa činjenicom da su upravo oni kapitulirali pred narodnom voljom, kada su državni iteresi u pitanju. Kriv im je Vučić i zato što su oni pustili 1800 terorista iz zatvora sa sve Kurtijem, nemo gledali pogrom Srba i stavljanje bodljikave žice na srpski kućni prag na KiM."

"Ali istina je jedna. Narod zna da od takvih lažnih ustavobranitelja većih krivaca za rušenje Srbije nema. Zato i najveće poverenje daje onom ko je nesalomivi štit u odbrani nacionalnih interesa, a to je Aleksandar Vučić", napisala je Obradović.