05.03.2023.

14:05

Foto: printscreen

Vesti

VRATI PASOŠ, MILOŠE JOVANOVIĆU! Vučićević odgovorio lideru DSS: Je l' si ti muzičar ili nosiš tetki lek?! ŠTA ĆE TI, BRE, DVA PASOŠA? (VIDEO)

 

- Mi smo te, Miloše Jovanoviću, pozvali da vratiš francuski pasoš, a ne da ga odneseš predsedniku Vučiću. Kažeš da ćeš Vučiću odneti pasoš kad odbije francusko-nemački sporazum... Pa nema sporazuma, profesore, doktore, veliki naučniče, Miloše Jovanoviću. Nema sporazuma, ima plana, ima predloga, ima nečega oko čega tek treba da se pregovara. Nego da ostavimo po strani te tvoje očigledne laži. Imaš ti pravo po zakonu da budeš dvojni državljanin, ali nam reci da li je moralno da neko ko pretenduje da bude politički lider ove zemlje ima dva pasoša. Kažeš za sebe da si lider patriotske opozicije, a u džepu držiš francuski pasoš i još ga kriješ... I sad kad smo otkrili u februaru na zasedanju Skupštine da imaš dva pasoša, tvrdiš da to on ništa ne znači i da ćeš ga vratiti kad neko nešto odbije. Pa, vrati ga odmah, čoveče!  - rekao je Vučićević i dodao:

- A to što si taj tvoj video snimio u duksu sa kartom Kosova na kome piše: "Nema predaje", to ne znači da si ti, Miloše Jovanoviću, veći Srbin od nas drugih običnih koji nemamo dva pasoša. To znači da si ti kao ono dete kad nacrta konja pa napiše ispod konj. To što si napisao da je neko konj, to ne znači da je on stvarno konj!