07.03.2023.

07:00

Foto: Informer/Peđa Milosavljević/Tanjug

Vesti

DIREKTOR RTS BESAN ZBOG PODATAKA O SUMNJIVOM POSLOVANJU! Bujošević će tražiti smenu Klanščeka i Azdejkovića?!

Naši odlično obavešteni izvori tvrde da će Bujošević tražiti od rukovodstva REM da smeni predsednika UO RTS Branislava Klanščeka i člana UO RTS Predraga Azdejkovića zbog 'narušavanja ugleda' te medijske kuće.

- Bujošević je besan na Klanščeka i Azdejkovića otkako su počeli da objavljuju podatke o sumnjivom trošenju novca građana, ali i da javno kritikuju rad RTS. Svestan je da ih ne može naterati da prestanu da to rade, pa zato razmišlja o tome da ih skloni iz upravnog odbora... Moguće je da će zatražiti od REM smenu Klanščeka i Azdejkovića zbog 'narušavanja ugleda RTS' i objavljivanja podataka za koje on tvrdi da su poslovna tajna - prenosi naš izvor, koji nije želeo da mu objavimo identitet.

I dok se Dragan Bujošević nije oglašavao, baš kao ni predsednik UO RTS Branislav Klanšček i predsednica Saveta REM Olivera Zekić, član UO Javnog medijskog servisa Predrag Azdejković kaže za naš list da je spreman na sve.

- Psihički i fizički sam se spremio na tužbe, pretnje i ostale vidove pritisaka kako bi se ućutkali i ugušili svi pokušaji da se od RTS napravi kuća koja radi i stvara program u javnom interesu. Očekujem svakog dana da mi na kućnu adresu stigne neka plava koverta iz suda. Ne čude me ni priče da će Bujošević tražiti od REM smenu 'nepodobnih' članova UO RTS, jer će iskoristiti sve moguće načine da zaustavi javne priče o užasnom poslovanju RTS. Tako će oni pokušati i da se održe na pozicijama na kojima se sada nalaze, sa svim privilegijama na koje su navikli - naglašava Azdejković.