10.03.2023.

08:19

Foto:

Vesti

UVEK PROTIV VUČIĆA I PROTIV SRBIJE! Rada Trajković otkrila licemerje svoje i politike "patriote" Boška, francuskog potrčka i gđe Stamenkovski! (FOTO)

Naime, Trajković je danima na Tviteru citirala advokata Zdenka Tomanovića koji je izjavio da je čak i usmeno prihvatanje evropskog predloga za Kosovo kršenje Ustava Srbije, koristeći svaku priliku da napadne predsednika Aleksandra Vučića.

Informer

Informer

Međutim, sinoć je direktor vesti na tajkunskoj televiziji Novoj S Slobodan Georgiev tvitovao da “sada izgleda da neće biti nikakvog sporazuma”, na šta je Rada Trajković odgovorila:

Ako se ovo potvrdi kao istina (a sve na to upućuje) ovo je loša poruka Srbiji koja kao da kaže: “Svi oko vas biće u NATO-u, zaštićeni od vaših ludosti, a vi ostanite crna rupa sa sve Vučićem na čelu.” Ako mi sami trpimo i njega i njegovu politiku, pa što bi to bilo kome smetalo? – napisala je ona.

Informer

Dakle, ako se po Vučiću udara jer je “potpisao” (iako se zna da ništa nije potpisano već se razgovara o implementaciji predloga), to je za Radu Trajković odlična stvar, te ona tim napadima, iz svoje perspektive, “štiti ustav”.

Informer

Međutim, kada neko objavi da Vučić neće potpisati evropski plan, Kurtijeva miljenica to koristi da napadne Vučića zbog toga što nepotpisivanjem uništava Srbiju!

Upravo to je smisao politike Rade Trajković, ali i “velikog patriote” Boška, francuskog potrčka Miloša Jovanovića i gospođe Stamenkovski: Ako Vučić radi dobro za Srbiju, oni su i protiv Vučića i protiv Srbije! Ako je Vučić za traženje dogovora i ako se bori za Srbe, oni su protiv! Ako Vučić odbije sporazum, oni hoće u NATO!

Ono što jeste izvesno je da će Vučić nastaviti da se neumorno bori za srpske interese i Kosovo i Metohiju, da je uvek spreman za razgovor i pregovore jer je bolje 100 godina da pregovaramo nego jedan dan da ratujemo, ali da nikada neće priznati nezavisno tzv. Kosovo i da će uvek biti protiv članstva lažne države u Ujedinjenim nacijama.

Sve je to građanima Srbije, među kojima je većina normalnih, racionalnih ljudi, odavno jasno. A politikanti neka ostanu na Tviteru i nastave da ogoljavaju svoje licemerje svakog dana sve više.