16.03.2023.

15:44

Foto: sns.org.rs

Vesti

Terzić: Lažni patriota Obradović otimao narodne pare iz Kolubare

"Zarad punih džepova Obradović je prespavao 2004. godinu i pogrom Srba sa KiM, ali i 2008. kada su Albanci samoproglasili nezavisnost. Tada se nije busao u "junačke" grudi već je ponizno ćutao i punio džepove.

Oslobađanje terorista iz srpskih zatvora, izmeštanje pregovora iz UN u EU, postavljanje granica između Srba sprovodili su njegovi koalicioni partneri sa kojima se do juče borio za podršku stranaca kako bi putem nasilja u službi srbofobnih ambasada na ulici rušili Vučića, a sve sa ciljem rušenja Srbije. Izdaju na KiM su sprovodili upravo njegovi politički partneri.

Koliki je "patriota" dokazao je kada je sa Đilasom potpisao "sporazum sa narodom", u kom se nigde ne pominju Kosovo i Metohija.

Za razliku od Obradovića i kvazi patriota koji brže bolje čim im se ukaže prilika ili izda naredba u nekoj od stranih ambasada, polete u zagrljaj onima koji su rušili Srbiju na KiM i zalagali se za nezavisno "Kosovo", Aleksandar Vučić je doprineo da 28 država povuče priznanje lažne države.

Izostavlja lažni patriota da kaže da upravo zahvaljujući Vučiću lažnu državu ne priznaje više od pola zemalja sveta. Srbija sada vodi suverenu i slobodnu politiku i niko ne može da nam kaže kako će naša država da se ponaša, što dokazuje principijelan stav o neuvođenju sankcija RF i pored svih pritisaka kojima smo kao zemlja izloženi.

Aleksandar Vučić nikada nije pristao na predaju, niti će, što pokazuju rezultati u borbi za KiM. Zato je podrška srpskog naroda Vučiću na KiM neupitna, dok Boško Obradović kao neko ko svakog meseca odlazi na instrukcije u strane ambasade na takvu podršku, nikada neće moći da računa.

Na kraju krajeva Srbija ne bi uspela da odoli pritiscima vezano za KiM i RF ni 15 minuta da se oni koji su otimali narodne pare iz Kolubare išta pitaju.

Jedno je sigurno - nikada i neće"!