19.03.2023.

12:41

Foto: sns.org.rs

Vesti

NIKOLIĆ: NATO BITANGA PONOŠ OBJAŠNJAVA NEŠTO O ČEMU POJMA NEMA

 

"I ovim, NATO general samo pokazuje da pored svih njegovih budalaština, on uvek ima sve veću.

Trudio se on da uradi, ponizno i bez opiranja, sve što su od njega ikada tražili i da time omogući da se Srbija što lakše parča. Sve što je mogao, od dana kada su ga stranci postavili, uradio je protiv interesa naše zemlje. Uništavanjem naše vojske, rasformiranjem slavnih jedinica poput 63. padobranske i 72. specijalne, uništavanjem i topljenjem omogućio je da naša zemlja onesposobljeno ne reaguje na sve ono što se tih godina dešavalo.

I bez problema ta bitanga danas kaže, kao što je bez problema i slagala kako će predsednik Vučić uvesti sankcije Rusiji prvi dan posle izbora, da je ne zanima ni nezavisnost lažne države, ni članstvo lažne države u UN, nego samo kako smeniti Vučića.

Sada im je problem što ništa nije potpisao, iako su do sada sve vreme lagali kako jeste, pa tvrde kako je sada "prihvatio, ali bez potpisa". Potpuno izgubljeni u svom ludilu i lažima, više ne znaju šta govore, ali ih je baš briga i za Srbiju i za naš narod.

I juče na Ohridu, kao i ranije u Briselu, predsednik Vučić se lavovski borio za interese svoga naroda, čuvajući teritorijalnu celovitost naše zemlje. I podvukao svima naše crvene linije i ponovo jasno poručio da nema priznanja nezavisnosti lažne države i da nema članstva lažne države u UN! I ništa nije potpisao i ništa nije prihvatio, koliko god ove sluge stranaca u našoj zemlji lagale, zato što je njemu Srbija, za razliku od svih njih koji se svoje zemlje stide, najpreča!"