20.03.2023.

19:09

Foto: printscreen

Vesti

PRITISCI NA VUČIĆA DA POTPIŠE SPORAZUM SVE VEĆI! Pivljanin bez srama: Tako je i Milošević odbio pa su nas bombardovali (VIDEO)

Da je biti srpski vođa u ovim danima veoma teško i da svi oni koji su vladali u interesu srpskog naroda nose veliki krst, dokaz je i sam predsednik Vučić, čija leđa svakodnevno trpe neverovatne pritiske kako spolja, tako i iznutra.

Pivljanin je tokom ovog gostovanja izjavio da kao što se Vučić junači da ima bol u desnoj ruci pa neće da potpisuje, tako je i Milošević 1999. godine pocepao američki predlog, pa smo, kako on kaže, dobili batine.

- Ja ću ponovo citirati gospodina Nebojšu Vujovića iz knjige "Poslednji let iz Dejtona", gde on doslovno kaže da se reši pitanje Kosova u Dejtonu. Znate šta je onaj takozvani predsednik Srbije, sluga Mire Marković, uradio? Pocepao je američki predlog gde je trebalo da se reši u okviru Srbije i gađao tog Vujovića tim papirom i rekao kako je on silan, isto kao Vučić, njegova desna ruka ima bol, neće on da potpisuje četiri godine, tako je i on rekao "ako hoće zafrkanciju, imaće je". I šta smo imali? 1999. godine smo dobili batine i Kosovo kaput -  izjavio je Pivljanin.

Nakon svega proizilazi jedno pitanje: kome trebaju strani neprijatelji kad i ovi domaći mrze Srbiju i njeno rukovodstvo?

U celom ovom neredu Vučić uspeva da održi red, mir i stabilnost. Srbija je u najtežem vremenu, ali zahvaljujući predsedniku, koji će uvek biti kamen spoticanja srbomrscima zbog slobodne politike koju vodi, Srbija korača u svoju svetlu budućnost bezbedno i hrabro.