23.03.2023.

12:10

Foto: Reuters/Laura Hasani

Vesti

KONAČNO ISTINA! Hiseni: Kurti sateran uz zid priznao da će osnovati Zajednicu srpskih opština

On je to napisao na Fejsbuku, komentarišući to što je Kurti potvrdio da u evropskom planu postoji član koji se tiče ZSO i obaveze da se primene svi potpisani sporazumi između Beograda i Prištine. 

"Konačno istina: Aljbin Kurti poručio građanima: Hvala vam što ste verovali u moje laži i što ste me doveli na vlast. Sada je došlo vreme za implementaciju Zajednice! Začuđen sam iznenađenjem koje je mnogima donela izjava Aljbina Kurtija o osnivanju Zajednice. Čini se da mnogi od „iznenađenih“ odavno veruju u njegove laži i obmane", napisao je Hiseni.

Istakao je da se Kurti služio svim sredstvima da dođe na vlast, ne mareći ni za Kosovo i Metohiju, ni za građane, a da je sada sateran "uza zid" i primoran da prizna istinu.

"Kurti sada nemajući više mesta za laži, govori istinu: Protraćio sam deceniju obmanjujući vas. Hvala vam što ste verovali u moje trikove i doveli me na vlast. Sada kada sam osvojio vlast, prvi put im govorim istinu. Ja ću osnovati Zajednicu. Možda čak i nešto više od Zajednice. Ali vi, dragi moji građani i birači, i dalje ćete mi verovati jer ću i dalje da vas lažem i obmanjujem - kaže Hisini.