28.03.2023.

09:58

Foto: printscreen

Vesti

OVO JE SRAMNIJE OD SRAMNE PRESUDE! Tajkunski Danas napada Vučićevića zato što zbog izrečene istine mora u zatvor! (FOTO)

Tako je u tajkunskom Danas osvanula nova kolumna pod naslovom: "Vučićeviću, plati kaznu i ne kukaj više".

Informer

U tekstu navode da "Vučićevićeve laži nisu samo uvreda, već predstavljaju ozbiljnu pretnju za bezbednost Ćosića, posebno uzimajući u obzir uzavrelu atmosferu oko Kosova".

Međutim, desilo se upravo suprotno, Vučićević je na sudu dokazao da je Jugoslav Ćosić primio novac od Albanaca i to ne na račun firme koji pripada televiziji N1, već na račun svoje privatne firme.

Kako se nezvanično saznaje, upravo taj događaj bio je inicijalna kapisla da se vidi da je Ćosić potkradao tajkuna Dragana Šolaka, uzimao novac za razne stvari i na kraju zbog toga dobio otkaz.

Tokom gostovanja u jutarnjem programu na televiziji Pink, Vučićević je naglasio da je ovo njegova borba za građane Srbije i za njihovu decu.

Ovo je strašna nepravda! Ja se borim, ne za sebe ili za svoju decu, već za sve ljude koji ovo gledaju, za sve građane Srbije i za njihovu decu, jer ovo ne sme da postane zakonska praksa. Da zbog javno izrečenog mišljenja idete u zatvor - rekao je on i dodao:

- Šta bi bilo kad bih ja počeo redom da tužim sve koji me vređaju i kad bi njima počeli da stižu pozivi za zatvor? Šta bi bilo kad bi ovakav poziv za zatvor stigao na vrata nekog od takozvanih nezavisnih i slobodnih novinara? Da li bi i onda glasno ćutali gotovo svi mediji osim Pinka i Informera? Prosto ne mogu da verujem da neki ljudi ćutke prelaze preko ovoga i da se raduju što sam osuđen na zatvor. Oni ne razumeju da sutra mečka može da zaigra i pred njihovim vratima. Ne razumeju, mučenici, da će onda biti kasno!