28.03.2023.

13:19

Foto: Beta

Vesti

OBRATITE SE SVOM PAJTOSU JEREMIĆU KOJI JE RUSIJU I KINU IZBACIO IZ PREGOVORA!

Kako su istakli, jedino na taj način mogu da se zaštite međunarodno pravo i interesi Srba i Srbije, jer se svako drugo rešenje pokazalo kao međunarodna prevara kolektivnog zapada, slična onoj koja se nalazila u pozadini Minskih sporazuma.

Ovo ništa ne bi bilo toliko čudno da upravo njihov pajtos, lider Narodne stranke, Vuk Jeremić, nije iz pregovora izbacio Rusiju i Kinu,te se ne zna što se obraćaju organima vlasti koji za njima samo zapušavaju rupe. 

Informer

 

Takođe, svakodnevno ludilo na sceni lažni patriota ne prestaje: insistiranje na uvođenju sankcija Rusiji, pa premišljanje, prebacivanje lopte na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će on sam uvesti sankcije...

Kada se sve sabere i oduzme, pitamo se koji je cilj sada ove ideje. Šta žele kvazipatriote? Svakako još koji jeftini politički poen će dobiti, ali šta im vredi to, kad je narod svestan svega i dosta mu je laži prevara?

Naš savet za njih - sedite, ljudi, na svojoj stolici, srpskoj stolici! Jer dok igramo SRPSKI i pravedno, neće nam biti loše. A o srpskim interesima već neko brine, vi ste imali prostora, ali ste to zgazili. 

Naši nacionalni vitalni interesi u rukama predsednika Vučića neće uvenuti! I to je svima odavno jasno!