30.03.2023.

13:10

Foto: Tanjug

Vesti

NIJE IM DUGO TREBALO! Hrvatima se opet u svemu priviđaju Vučić i Vučićevi četnici! (FOTO)

Džaba što Vučić svaki dan šalje poruke mira, normalnosti i stabilnosti, Hrvati su videli svoju šansu da udare po Srbiji sada kada je preopterećena problemima na Kosovu i Metohiji. 

Na jednom hrvatskom portalu osvanula je vest pod naslovom "POVIJESNI IZBORI U CRNOJ GORI Vučić umjesto klasičnog četnika mudro nudi jednog s Oxforda...". 

Informer

 

Oni u svom sramnom tekstu navode da se predsednik Vučić umešao u predsedničke izbore u Crnoj Gori i kako je imao dva favorita za tu funkciju.

Vlasti u Srbiji se nisu nikada uključivale u predsedničke izbore u Crnoj Gori, jer Srbija gleda samo svoje vitalne nacionalne interese i brine o njima, ali to ne vredi ponavljati, jer je pojeidnim Hrvatima mržnja prema Srbiji i Vučiću urođena. 

U skandaloznom tekstu čak navode da je Srpska napredna stranka (SNS) pre prvog kruga izbora tajno dala vrlo jasne instrukcije stranačkim aktivistima zaduženim za Crnu Goru, da se putem partijskih aktivista, poslovnih ljudi, a osobito putem SPC-a, osim lidera prosrpskog Demokratskog fronta (DF) Andrije Mandića, snažno podrži i predsednički kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović.

Jedno je jasno: Sto puta izrečena laž možda postane za nekog istina, ali sto puta izrečena istina je zauvek ISTINA! Predsednik Vučić oduvek poziva samo na mir, poziva na očuvanje SRPSKIH NACIONALNIH INTERESA i poziva na sedenje na isključivo jednoj stolici - SRPSKOJ! 

Hrvatima se priviđa nekad Putin, nekad četnici dok žmure na svoja moralna državna propadanja i ćute na srpska uzdizanja uprkos svim pritiscima sa kojima se Srbija bori.