03.04.2023.

13:30

Foto: printscreen

Vesti

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Đukanović reagovao na sramnu presudu Vučićeviću: Stvoren je takav ambijent da sve nas koji smo bliski Vučiću uredno kažnjavaju (VIDEO)

- Dragi prijatelju, dragi Vučko, žao mi je zaista što ti se sve ovo dešava i što si se odlučio na ovaj korak, ali te i skroz razumem. Nažalost, u ovom društvu, svi oni koji su prijatelji gospodina Vučića ili ako su članovi njegove najbliže porodice, u toku njegove vlasti, takozvane njegove diktature, uglavnom oni su nagrabusili. Nema tog sudije koji na taj način ne želi da dokazuje svoju nezavisnost -  rekao je Đukanović.

Đukanović je istakao da se boji da će ova žrtva glavnog urednika Informera biti uzaludna. 

- I razumem tvoj korak i plašim se da će u budućnosti ovoga biti sve više i plašim se da će tvoja žrtva biti samo uzaludna. Stvoren je takav ambijent da svi mi, koji smo bliski gospodinu Vučiću, dođemo na sud uredno nas kažnjavaju i nama koji smo članovi stranke kažu "dužni ste da više trpite". Obrnuto, kada mi tražimo da se zaštite neka naša prava, redovno gubimo. I to je usud na koji moramo da se naviknemo - ističe Đuaknović i dodaje: 

- Nadam se da će se sve ovo uskoro završiti i da ćeš se ubrzo vratiti svojoj porodici -  zaključio je Đukanović.