07.04.2023.

14:58

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vesti

JA SAM MISLIO DA JE TO ŠALA, A TO JE ISTINA! Vučić komentarisao pojavljivanje na naslovnim stranama tajkunskih medija: Šta da radim, da ih tužim? Ne pada mi napamet!

Predsednik Vučić je istakao da je u pitanju opsesija, koja govori da oni to rade da bi podigli tiraž.

- Ne znam da li su tačni ti procenti, ali mi je rekla Ana, jer je njen tim to radio. Ja sam to primetio golim oko, ne moram da merim, ta vrsta opsesije u ovom slučaju Aleksandrom Vučičem, ako mene nemaju na naslovnoj strani oni ne mogu da prodaju ni 3-4 hiljade primeraka. Da li ste vi normalni, da li ste čisti, šta da radim, da ih tužim, neću da ih tužim, ne pada mi napamet. 

Predsednik je podsetio da su tajksunski mediji izmislili, kako je navodno varao na tehničkim pregledima u Nišu, sa svojim izmišljenim kumom.

- Ja sam mislio da je to šala, a to je istina. Oni ako neku mržnju nisu prosuli, laži, teške laži... Sećate se da su rekli da sam ja varao na tehničkim pregledima, sa mojim izmišljenim kumom J.M. u Nišu. Jeste vi čisti? Svi zajedno? Ja nemam nijednog takvog kuma, nikad u Nišu nisam bio na tehničkom pregledu. Šta vredi ljudi? Šta dalje da pričate, kome da govorim? - kaže Vučić.

Predsednik je potom rekao da su u pitanju veliki lažovi, baš kao i njihovi predstavnici.