09.04.2023.

22:21

Foto: printscreen

Vesti

NAPADAJTE, ALI NEMOJTE DA LAŽETE! Brnabić: Oni se ne bave novinarstvom, već štite interese jednog tajkuna

Nakon što je pušten tvit premijerke o lažima tajkunskih medija na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerka Ana Brnabić kaže da je njima smetala i ta statistika koju je objavila.

– Ja mislim da je to moj posao. Moj posao je da Srbija ide napred, da se poslovi završavaju – ocenila je premijerka i upitala šta je cilj pomenute strane.

– Moj posao je da pokažem sve licemerje, jer sutra kad pročitaju laž objavljenu u tim medijima, neko će se zamisliti – dodala je.

Brnabić je rekla da se oni ponašaju kao da su moralne gromade i da se ne bave novinarstvom, već da štite interese jednog tajkuna koji želi da se bavi politikom da bi mogao da dođe na vlast opet mogao da krade.

Ono što oni rade ubija našu zemlju. Napadajte, ali nemojte da lažete. Na primer, meni se ne sviđa kako piše Pečat, ali oni imaju svoje principe. U onom što pročitate u Danasu, nema principa. Njihova uređivačka politika zavisi samo od onog što radi vlast, njihovo je samo da rade suprotno – navela je premijerka.

Premijerka je zatim pokazala naslovne strane na kojima se napada Danilo, sin predsednika Vučića i istakla da se tako vrši psihički teror nad predsednikom.

Informer

 

Brnabić je zatim pokazala intervju sa Danijelom Smitom, zapravo anonimnim albanskim lobistom, a koji je naknadno obrisan.

– Naravno da ja time treba da se bavim i boriću se jer ovakve stvari ubijaju našu zemlju. Ne smeta mi napad, smetaju mi laži – istakla je Brnabić.