10.04.2023.

18:53

Foto: Tanjug/AP

Vesti

DSS OBRAZA NEMA! Traže da se u bukvare ubaci Bitka na Košarama - Vučić im zapušio usta: Nisu samo šaputali o vama, krili su vas, dodvoravajući se Zapadu!

Ne stidi se predsednik Vučić nijednog heroja koji je glavu dao za svoju zemlju, za svoje tlo. Ne srami se ni Jasenovca, ni Košara, niti bilo kakvog logora i poprišta kojim se lila srpska krv i to ne govori samo, već i pokazuje i delima dokazuje. 

A onda se u naletu "patriotizma" setiše i kvazipatriote, lažni ekolozi, ali i NATO ljubimci i pristalice nezavisnog Kosova da sole pamet osobama koje brinu o nacionalnim interseima svoje zemlje, te tako poručiše iz DSS-a francuskog potrčka Miloša Jovanovića: 

"Ubacite u bukvare ljutu bitku za Košare, neka znaju srpski đaci gde su ginuli junaci" - Slava im". 

I što bi se reklo "Kasno Marko na Kosovo stiže". 

Jer da su predsednik i trenutna vlast čekali da im lažne patriote kažu šta da rade, ova zemlja bi propala odavno. Imao je DSS svoje vreme, imali su ga i drugi, pa su ga iskoristili, ali da napune svoje džepove, a isprazne ruke naroda. 

Podsetimo, premijerka Ana Brnabić je podsetila na puštenje presuđenih albanskih terorista iz zatvora za vreme vlasti DSS. Podsetila je nedavno da su tada na vlasti bili i Vuk Jeremić, Zdravko Ponoš, Boris Tadić. 

- Zaključno sa 17. martom 2002. godine su svi morali da budu na slobodi. Tačno dve godine kasnije kreće pogrom Srba na Kosovu i Metohiji. Beograd ništa nije učinio, a danas se busaju u pileće grudi. Iz svojih kabineta su gledali kako gori crkva Bogorodica Ljeviška - podsetila je ona.

Ova izjava Ane Brnabić podsetila je narod na još nešto - na to da je DSS radio sve samo da oskrnavi sve što je srpsko. Te se pitamo otkud im obraza da naređuju nekom nešto i poručuju šta treba neko da radi. 

Za vreme njihove vlasti ljudi su ginuli, za vreme Vučićeve vlasti ćuvaće se MIR I STABILNOST i slaviće se SRPSKI JUNACI koji pogiboše nesmotrenošću DSS kvazipatriota, koje bi sada da ubacuju ih u udžbenike.