13.04.2023.

17:48

Foto: sns.org.rs

Vesti

MILOŠ TERZIĆ ODGOVORIO MILICI ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI: Očigledno je Milicu lažljivicu zabolela slika srpske sloge i jedinstva

Saopštenje Miloša Terzića prenosimo u celosti:

- Očigledno je Milicu lažljivicu zabolela slika srpske sloge i jedinstva koju su danas zajednički iz Raške poslali Srbi sa KiM i predsednik Aleksandar Vučić.

Zgazili su predstavnici antidržavne koalicije na čelu sa Milicom lažljivicom, sve što su govorili po pitanju Kosova i Metohije, onog trenutka kada su sklopili savez i počeli da ruše svoju državu sa lopužama iz bivšeg režima čiji se stavovi savršeno poklapaju sa stavovima Aljbina Kurtija.

Ujedinile se lažne patriote sa Vukom Jeremićem koji se svojski potrudio da na tacni Albancima preda nezavisnost, te shodno tome zajedno na sednicama koje su posvećene KiM prave skandale i svojim uličarskim ponašanjem prave štetu svojoj državi, ne bi li doveli do "obojene revolucije" nakon čega bi ih strani mentori doveli na vlast.

To je jasan pokazatelj njene nepodnošljive lakoće neodgovornosti, koje uvek idu uz bestidne i otrovne laži. Uz to sramotno se Milica lažljivica upinje da optuži Vučića i Srbiju za jednostrane i nasilne akcije koje sprovodi Aljbin Kurti. 

Činjenica je da neodgovorni političari iz antidržavnog bloka beže od diskusije o KiM i da je Aleksandar Vučić u više navrata u Narodnoj skupštini odučio od politike i argumentima, razmontirao sve laži nove zvezde tajkunskih medija, koja svaku priliku koristi da napadnu svoju državu u maniru Srđe Popovića i ogavnog petooktobarskog ološa.

Zaštitio je Aleksandar Vučić srpske vrednosti na Kosovu i Metohiji, ojačao Srbiju politički i dokazao da možemo da zaštitimo naš narod Kosovu i Metohiji. Današnje odluke su istorijske i uz apsolutnu podršku našeg naroda čuvaju ljude, a to može samo ekonomski snažna i stabilna Srbija.