16.04.2023.

14:13

Foto: printscreen

Vesti

STUB I SMISAO ŽIVOTA JE PORODICA! Palma: Da se živi za državu, a ne da sa gine!

- Danas je poenta živeti za državu, za veru, a ne da se gine za državu i veru. I mi u Srbiji danas na sreću na čelu države imamo predsednika Aleksandra Vučića i za ministra inostranih poslova Ivicu Dačića i zato danas Srbija ima dobar pravac i u političkom i ekonomskom smislu - izjavio je danas Palma za televiziju Pink.

Kako je Palma istakao, Evropa treba da prestane da vrši pritisak na Srbiju. 

- Ja pozivam danas, na Uskrs i pravoslavne Ukrajince i pravoslavne Ruse da sada i odmah prestane rat i utihne oružje i da sednu za pregovarački sto. Ta dva pravoslavna naroda moraju da se dogovore i da ne dozvole razbijanje pravoslavne vere. Što se Koosva i Metohije tiče, Evropa treba da prestane da vrši pritisak na Srbiju, nego da vrši pritisak na one koji ne poštuju potpisane sporazume, a to su kosovski Albanci - kazao je Marković.

Informer

 

Palma je rekao da su stub i smisao života porodica. 

- Stub i smisao života je porodica i mi koji se bavimo politikom, onako kako vodimo računa o svojoj porodici, tako ćemo voditi računa i o drugim porodicama. I današnji dan, dan vaskrsenja Hristovog treba da donese sreću i radost u svaku porodicu i da eliminiše svađe. Trebamo svi da se okupimo, da očuvamo našu pravoslavnu veru i da ne dozvolimo dam niko ne prekraja našu biografiju i identitet i da nam kaže da mi nismo to što jesmo - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.