20.04.2023.

23:49

Foto: Printscreen

Vesti

PRAVI PRIMER NEPROFESIONALNOG NOVINARSTVA I KAKO SE PRAVI ŠTETA I UNIŠTAVAJU ŽIVOTI LJUDI KOJI SU NI KRIVI NI DUŽNI!

Naime, narodni poslanik Srđan Milivojević izjavio je u emisiji "Iza vesti"  da je to što je osuđivani kriminalac Kristijan Golubović učestvovao u snimanju spota u osnovnoj školi u Beogradu jasan pokazatelj o stanju u našoj zemlji.

- Ovo je tempirana planira strateška akcija SNS-a da se sve obezvredi i da se Srbija pretvori u jedan veliki rijaliti. Čudi me da Vučić nije zastaklio čitavu Srbiju i pretvorio je u "Zadrugu". Pojavljivanje Kristijana u spotu grupe Crni Cerak koji se snima u školi je "tempirana i planirana strategija SNS-a - izjavio je Milivojević, koji očigledno sanja sve u znaku SNS-a i predsednika Vučića.

Informer

Da je poslanik Srđan Milivojević patološki lažov uverio nas je kada je u pomenutoj emisiji govorio i o zaštitniku građana Zoranu Pašaliću.

Milivojević je istakao da se ne slaže sa izborom Zorana Pašalića za Zaštitnika građana, jer je on prema rečima Milivojevića "zaštitnik samo jednog čoveka", a naravno da je opet misli na predsednika Vučića.

Da sve ovo bude komičnije, Milivojević se pobrinuo kada je odvalio kako Zoran Pašalić ima 73 godine.

- On je zaštitnik samo jednog građanina, Aleksandra Vučića. a zauzvrat stranka Aleksandra Vučića je postala zaštitnik Zorana Pašalića. Zakon po kom je on izabran je "nacrtan" za njega. Čovek ima 73 godine i bira se drugi put. To je stavka koja je naknadno ubačena u zakon. Bira se na mandat od osam godina. Taj čovek će imati 81 godinu na kraju svog mandata - lupetao je Milivojević.

Poređenja i istine radi, Zoran Pašalić je rođen 1958. godine, što znači da nema 73, nego 65 godina. Milivojević je i to slagalo, ma šta ima veze, 8 godina gore-dole... Ali ništa novo za njega i njegove kolege iz opozicije. Da ne govorimo o tome da ga voditeljka, naravno nijednom nije ispravila.

N1 - primer neprofesionalnog novinarstva

Kada je već opozicioni poslanik Milivojević pomenuo to što je osuđivani kriminalac Kristijan Golubović učestvovao u snimanju spota u osnovnoj školi u Beogradu, valja pomenuti i primer neprofesionalnog novinarstva, a naravno u režiji tajkunskog N1.

Oni su izveštavajući o ovom slučaju upotrebili izraz "u poseti školi", aludirajući kako je Kristijan Golubović došao u posetu školi, što naravno nema veze sa istinom, i na taj način su što se direktorka škole sada linčuje na društvenim mrežama.

Da Golubović nije bio u poseti, kako su naveli iz N1, već je samo učestvovao u spotu i to sa decom koja ni nemaju veze sa tom školom potvrdio je i Crni Cerak.

- Kristijan nije bio ni na kakvom predavanju ili poseti škole kako navodite, učionica je bila isključiva lokacija za snimanje, sa akterima koji nisu iz te škole i koji su za to dobili dozvole roditelja. Snimanje je sprovedeno za vreme nastave, najsuptilnije što smo mogli, bez prethodnog najavljivanja u javnosti. Hvala što brinete za decu - navodi se u Instagram storiju Crnog Ceraka.

Ovo je pravi primer neprofesionalnog novinarstva i kako se na taj način uništava nečiji život, što tajkunska glasila udružena sa opozicijom pokušavaju da urade predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ne bi li se dočepali vlasti.