30.04.2023.

23:00

Foto: TANJUG/ Sava Radovanović

Vesti

NAKON ŠTO JOJ JE VUČIĆ PRUŽIO PODRŠKU, ONA NAPADA NJEGA! Siniša Mali: Zorana je stranku napustila istog dana, još pre šest meseci

U vezi sa odlaskom Vučića sa čela SNS, Siniša Mali je rekao da se nada da se to neće desiti.

– Ja ne vidim nikoga na čelu SNS osim njega i moje mišljenje se neće promeniti. Oko Zorane Mihajlović, nije sporno to što je neko izgubio funkciju i napušta stranku, to dovoljno govori o njoj. Ona je stranku napustila istog dana, još pre 6 meseci – otkrio je Mali.

On je dodao da je jedina osoba koja je čuvala Mihajlovićevu u stranci bila – Aleksandar Vučić.

– Ja podsećam da je ona jedina osoba u stranci koja je glasala da je u Srebrenici bio genocid. Sada imate situaciju da ona, nakon što joj je Vučić pružio podršku, ona napada njega – kaže ministar finansija.

On je otkrio da je bilo pritisaka stranih ambasada da ona ostane u Vladi.

– Stav je Aleksandra Vučića da ministre bira narod, a ne strane ambasade. Tako da je on rekao odlučno „ne“.

SNS je najjača stranka, i ono što vidimo i znamo je da svako ima pravo na svoje mišljenje, rekao je on, govoreći o Jadranki Joksimović.

– Ako se donese neki iskren stav, treba da budemo zajedno u svemu. Ja takvo ponašanje ne razumem. Bez obzira šta neko o nekome misli, to nije za medije, javnost. Neću svoje bivše kolege i koleginice da napadam u medijima. Ja razumem da neko ostane bez funkcije, niko se nije rodio sa funkcijom – rekao je ministar finansija.

– Ovde kod nas je sve nekako slepljeno za fotelju, pa sad ako nema toga, ima nečeg drugog – zaključio je Mali.