01.05.2023.

12:13

Foto: Printscreen/ Beta

Vesti

TAJKUNSKI MEDIJ ZAKUKAO: Vučiću, nepristojno je da radiš i otvaraš puteve dok mi odmaramo i putujemo!

Tajkunski medij Novas s udarila je na predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer otvara puteve, ali i zato što govori da je potrebno više raditi i graditi, kako bi naša zemlja napredovala.

Jedna od perjanica pomenutog medija Jelena Obućina, najavljujući emisiju zavapila je da se nikako ne posluša predsednik Vučić, već da se njegov savet o radu zanemari, jer kako kaže, “naredni su tek u novembru”, pritom neosnovano govoreći da je “Srbija u grotlu”.

Informer

Istim stopama se zaputio i njen kolega Goran Dimitrijević rekavši da je „svako ko je mogao, imao gde i imao sa čim otišao negde za praznik da odmara ili se barem odmara kod kuće, takvih je možda i najviše, ali to ne važi za državni vrh niti za aktiviste vladajuće stranke iz kruševačkog kraja“.

Nakon što se požalio da rukovodstvo Srbije ne odmara već radi, osuo je paljbu na to što je Vučić otvorio deonicu Moravskog koridora!

On je pokušao da ponizi to što se Srbija gradi, što ulaže i brine o svojim građanima rekavši da se stekla atmosfera kao da se otvarao auto-put do Meseca.

Informer

Ali što bi tajkunskim medijima bilo bitno to što je Moravski koridor za Rasinski okrug i šire, izuzetno značajan, jer će njegov završetak doprineti privrednom razvoju lokalnih sredina.

Što bi njih zanimalo to što će Moravski koridor povezati tri okruga – Rasinski, Raški i Moravički sa koridorima 10 i 11, odnosno sa autoputem Beograd – Niš i autoputem „Miloš Veliki“.

Ne interesuje ih ni to što će ta saobraćajnica povezati sve veće gradove centralne Srbije gde živi više od pola miliona ljudi: Čačak, Kraljevo, Vrnjačku Banju, Trstenik, Kruševac, Stalać i Ćićevac. Takođe, Moravski koridor će trajno rešiti pitanje poplava, pošto će biti regulisani tokovi reka u ovom delu Srbije, a pre svega Južne i Zapadne Morave.

Briga njih što će Moravski koridor, čija je prva deonica od Pojata do Makrešana otvorena pre neki dan, doneti nove investicije, i biti podsticaj razvoju turizma, što znači nova radna mesta i bolji život za pola miliona građana Rasinskog, Raškog i Moravičkog okruga.

Apelujući da se ne radi već da se maksimalno odmara i svaki trenutak iskoristi za odmor, dok se čekaju naredni neradni dani, tajkunski medj poručuje: Vučiću nepristojno je da radiš i otvaraš puteve dok mi odmaramo i putujemo!