01.05.2023.

18:15

Foto: printscreen

Vesti

Milanović: Dodik mi je partner, ostali Srbi su divljaci (VIDEO)

On je ponovio da je u Derventu otišao u dogovoru sa Miloradom Dodikom.

– Idem u Derventu u dogovoru sa Dodikom, da bi čovek na kraju istraumiran i prestrašen od svojih divljaka, morao da me proziva zbog nečega što je bio naš dogovor, da mi je rekao „slušaj, nemoj dolaziti, postoje tamo“, ne bih dolazio i sa takvim sistemom mi imamo posla, rekao je Milanović.

U takvom sistemu, kaže, moramo da tražimo ljude za razgovor.

– Još uvek ne mislim da me Dodik lagao, ali se prevario. Moram o tome obavestiti hrvatsku javnost, Srbe koji ovo gledaju, oni nas više vole nego mi njih, rekao je Milanović.

Upitan da li mu je Dodik i nakon ovoga partner, Milanović odgovara:

– A ko još treba da mi bude partner? Ko? Draža Mihajlović, Dodik je Srbin, on je predstavnik Srba u Republici Srpskoj. Znam da bi mi bilo taktički korisnije da kažem da je to smeće. Nemaju posla sa njima, svi su Srbi isti. Nije tako, nisu svi isti, sa nekim se može razgovarati, rekao je Milanović.

On je naglasio da ne bi išao u Derventu da mu je rečeno „ne dolazi, neće biti dobro“, ali bi dodelu nagrada održao u Hrvatskoj.

– Dođem među Srbe, a oni me čuvaju kao faraona i mašu mi. Nije bilo spontano, rekao je Milanović.

Zagrebačkom pajacu puna su usta Srba i Srbije, smeta mu naša nezavisna politika koju vodi predsednik Aleksandar Vučić i rezultati koje Srbija postiže svakodnevno, pozivajući na mir i stabilnost, dok za to vreme iz regiona stižu suprotne poruke, a više o tome pročitajte u POSEBNOJ VESTI.