05.05.2023.

23:26

Foto: Informer

Vesti

SRBIJA ĆE IZ OVE TRAGEDIJE IZAĆI JEDINSTVENA! Malović poručio opoziciji: Nema nesreće na kojoj niste pokušali da profitirate

- Od poplava 2014. godine, preko Kovida, pa do ove teške tragedije koja je u dva dana maja 2023. zadesila Srbiju, srpska opozicija nije propustila nijednu priliku da profitira na bilo kojoj nesreći od svih koje su nas pogodile. I svaki put za sve im je bio kriv sistem i oni na njegovom vrhu. Jedva su doćekali da na nacionalnoj tragediji organizuju nekakve proteste, ne bi li bar malo masovnije izgledala njihova bedna slika opozicionog delovanja. Sigurno će se narod obradovati kada vidi Boška Obradovića, Srdjana Milivojevića, Miroslava Aleksića i ostalu kliku kako lešinari nad tragedijom koja bi trebala da nas ujedini, umesto da se na njoj skupljaju najjeftiniji mogući politički poeni. Danas nam pamet prosipaju na društvenim mrežama, oni koji su opljačkali Srbiju i u čije vreme su nastali najozloglaseniji kriminalni klanovi, očekujući da će narod poverovati kako su se promenili, ili da su zaboravljena njihova nedela - naveo je Malović, koji dodaje:

- Da se odgovornost raznih Aleksića i Milivojevića utvrđivala na vreme, oni bi odavno bili lišeni slobode, ali su na vreme sproveli reformu pravosuđa da bi pozicionirali one koji će im sačuvati slobodu!

Informer

Branislav Malović

- Srbija će iz ove tragedije izaći jedinstvena, sa naučenim lekcijama, ali opoziciji i njenim glupostima nikada kraja. Ponedeljak je dan kada ce ce njihov cirkus doživeti novi fijasko, jer svoje prljave predstave igraju na temeljima istinske tragedije koja svakog normalnog čoveka u ovoj zemlji čini ranjivim - završio je Malović.