06.05.2023.

07:08

Foto: printscreen/ TV Pink

Vesti

POZIVAJU NA PROTEST PROTIV NASILJA, A ZANIMAJU IH SAMO POLITIČKI CILJEVI! Đukanović zapušio usta istinom "patriotskoj" opoziciji

Opozicionari koji sebe nazivaju "patriotama" još jednom su dokazali da sve rade protiv Srbije i da im ništa nije sveto, čak ni u danima kada je naša zemlja zavijena u crno. 

Narodni poslanik i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović ocenio je to kao "najodvratnije političko lešinarenje".

"Pozivaju na protest protiv nasilja, što je lepo i pohvalno. A onda, u pozivu, naznače političke ciljeve protesta. Ljudi, saberite se bre. Na taj način vi pokazujete da vas žrtve i borba protiv nasilja ne zanimaju. Zanimaju vas politički ciljevi i to je najodvratnije lešinarenje. Setite se masovnog ubistva u Velikoj Ivanči. Što tada niste pozivali na ostavke? Ko je tada inspirisao onog ludaka da pobije pola sela? Ili slučaj u Jabukovcu? Ko je od vas tada podneo ostavku? Zašto tada niste pozivali na odgovornost, a neki od vas su tada bili deo vlade ili su bili poslanici. Uzgred, nije bilo rijalitija, niti bilo čega sličnog, pa su se masovna ubistva dogodila. Masovna ubistva u SAD imate svako malo i to po univerzitetima i školama, a valjda vam je jasno da tamo nikakav Željko Mitrović ne emituje nikakav rijaliti. Nije emitovao ni u Kazanju kada je bivši đak pobio učenike. Slažem se da moramo svim silama protiv nasilja da se borimo, ali manite se politikantsva. Dajte racionalni da budemo i da ljudski sednemo i razgovaramo da vidimo šta je najbolje za zemlju. Ovde mesta političkim ciljevima nema i mene zaista ne zanima ni ko je vlast, ni ko je opozicija. Baš me briga i za vlast i za opoziciju, zemlja je napadnuta, a osećam potrebu da je kao roditelj i građanin branim" - napisao je Đukanović na Tviteru.