06.05.2023.

13:46

Foto: printscreen

Vesti

BEZOSEĆAJNOST TAJKUNSKIH MEDIJA NEMA GRANICE! Evo kako se odnose prema tragediji koja je zadesila Srbiju!

Na tajkunskom mediju Nova S osvanuo je sraman naslov: Ana Brnabić za dva masakra krivi društvene mreže i „slobodu govora“!

Informer

Niti je to rekla, niti pomislila, i strašno je da ovu laž napišu da je izjavio predsednik Vlade u ovom teškom trenutku.

Bezosećajnost bez granice. 

– Molim sve ljude da ne politizuju ove tragedije. Razgovarajmo o merama koje smo predložili, kažite da li su dobre, da li biste nešto promenili, dopunili. Hajde da spustimo loptu, da ne goovrimo da je neko kriv za ovu tragediju, nije fer, nije ljudski – rekla je jutros Brnabić.

Brnabnić je istakla da protesti, na koje poziva opozicija, samo mogu doprineti dodatnim podelama i podizanju tenzija u društvu.

- Nama nove tenzije nisu potrebne, nama je sada potrebno jedinstvo. Pročitala sam izjavu Pavla Grbovića koji jaže da su podele u društvu sasvim normalna stvar i da samo društva u diktaturama nisu podeljena. Pa čekajte, to onda znači da po vašem mišljenju Aleksandar Vučić nije diktator i da mi živimo u demokratiji, a ne kako vi tvrdite u diktaturi? Još jednom apelujem na sve da spustimo loptu, razgovaramo o merama koje smo predložili umesto da stvaramo dodatne polarizacije jer od toga nećemo imati nikakvu korist - rekla je premijerka.