07.05.2023.

12:51

Foto: printscreen

Vesti

BEDNICI BEDNI! Opozicija gladna vlasti laže i preko MRTVE DECE hoće da se dočepa fotelja!

Dok oplakujemo žrtve masakra na Vračaru i u Mladenovcu, opozicija ne sačekavši ni dani žalosti da prođu, krenula je da skuplja poene na mrvoj deci!

Nakon najavljenih protesta, iako znamo da je svaki prethodni bio nasilan, sada su pokušali da javnosti podvale informaciju da je direktorka Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ Snežana Knežević postavljena na tu funkciju za vreme aktuelne vlasti, pritom naglašavajući da je ona, zapravo, majka jednog od uhapšenih čanova kriminalne grupe „Vračarci“, optuženog za teško ubistvo.

Simpatizer opozicije i advokat Vladimir Todorović rekao je da direktore škola postavlja ministar prosvete, te da je „naivno verovati da je ona postala direktorka uprkos tome ko joj je sin. Nije uprkos, već zbog onoga šta je Srbija danas“.

Informer

Odmah mu se u „skupljanju poena“ preko mrtve dece pridružio potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić pitavši „jel neko od ovih stručnjaka / Gašić ili Veselin Milić/ obavestio Vučića , na primer čija je majka direktorka OŠ Ribnikar? Ima li veze sa jednim od uhapšenih članova Vračarske grupe?“

A onda je svoje napadae opet ustremio ka predsedniku Vučiću naoadajući ga da je on odgovran što se pomenuta direktorka nalazi na toj funkciji.

Informer

Zaleteli su se, bednici bedni, da dok je Srbija zavijena u crno, iskoriste najcrnji scenario da sebi iskrče put ka foteljama, ali usput su zaboravili najvažniju stvar, a to je istina koja glasi:

Direktorku Osnovne škole „Vladilav Ribnikar“ nije postavila sadašnja vlast, već za vreme vlade Vojislava Koštunice, tačnije krajem 2004. godine dok su Srbijom harali DSS i žuti!

Sve se odigralo za vreme „ministrovanja“ Slobodana Vuksanovića iz DSS, a koji je tu funkciju obavljao od 2004. do 2007. godine.

Informer

I taman kad se misli da ne može niže, opozicija demantuje. Gladni vlasti ne biraju sredstva, ispred mrtve dece stavili su fotelje gledajući da maksimalno iskoriste tragediju.

Bedno!