07.05.2023.

20:19

Foto: prinstcreen

Vesti

NISU NI SAHRANILI DECU, NEKI SU POČELI DA PRIČAJU O POLITICI! Vučić o sramnim pozivima na proteste: O nasilju govore oni koji su nasilje zagovarali!

– Dani žalosti traju još četiri sata, ali će žalost trajati mesecima. Iz najtežih dana morate da izađete da vodite zemlju - kaže predsednik i dodaje:

– Sećate li se Leskovca, Jabukovca… Da li neko organizovao masovne demonstracije zbog toga? Nije. A posle Ivanče? Pa što niste podneli ostavke kao gradonačelnici? Nije vas interesovalo. Šta vi hoćete da radimo kao država? Da maltretiramo roditelje što su im punoletna deca ovakva ili onakva. Kažu, dani žalosti su pomereni zbog utakmice?! Da je bilo drugačije, rekli bi, Vučić nije dao Partizanu da prođe dalje.

– Nigde u svetu se ne zove na protest dan posle ovakvih tragedija. To vam ne govorim kao lider stranke, već kao predsednik Republike - ističe on. 

– Nisu ni sahranili decu, neki su počeli da govore o politici. A da ne pričam o tome da o nasilju govore oni koji su nasilje sve vreme zagovarali – rekao je Vučić.