08.05.2023.

17:57

Foto: printscreen

Vesti

KAKVA "ELITA"! Protest političkih partija opozicije - Prvi stigli Milovan Brkić, Dejan Zlatanović, Pjotr Nikitin i Srđan Milivojević (FOTO)

Poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke okupljaju se ispred Skupštine Srbije na protestu političkih partija, samo dan nakon što će proći trodnevna žalost u Srbiji zbog tragedije koja se dogodila 3. maja.

19.17 Rada Trajković na lešinarskom skupu 

Rada Trajković, došla je na protest protiv nasilja koje se dogodilo u školi u Beogradu i u Mladenovcu ali kada pucaju na srpsku decu na Kosmetu Rada Trajkoović ćuti i pravi se mrtva.

19.15 Fijasko protesta

Nepunih sat vremena od početka pompezno najavljivanog masovnog protesta dela opozicije, plato ispred zgrade Doma narodne skupštine potpuno je prazan, a saobraćaj normalno funkcioniše!

19.10 U Jagodini samo 7 ljudi na demonstracijama, u ostalim gradovima šačica ljudi

Iako je deo opozicije pokušao da proteste organizuje širom Srbije, a nedavno posle veligih tragedija koje su potresle celu Srbiju, odziv nije na zavidnom nivou.

18.55 Brkić psovao majku Vučiću 

Prilikom ove protestne lešinarske šetnje Brkić je pokazao sramno i skandalozno ponašanje, ali i kako se bore protiv "nasilja". 

On je opsovao majku predsedniku Srebije Aleksandru Vučiću i pretio. 

Opozicionari su poturili aktivistkinju Kreni-promeni, Marinu Vidojević, da govori na skupu, skrivajući da je pisala za njih. 

Informer

Njihovi zahtevi su brojni, a odražavaju želju za kontrolom medijskog sadržaja i slobodnog novinarstva u Republici Srbiji pod izgovorom "protivljenja nasilju".

18.15 Mira Lutkarka, koja je na svaki protest opozicije donosila po jednu lutku i po tome je postala poznata javnosti, koordiniše na današnjem protestu Mariniku Tepić i Sandu Rašković Ivić.

Informer

18.09 Na skup je došao i predsednik SSP-a Dragan Đilas, vođa ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, ali i Đorđe Miketić

Informer

Informer

18.00 Na protest su pristigli i lider Narodne stranke Vuk Jeremić i potpredsednica SSP-a Marinika Tepić 

Informer

Informer

Podsećamo, Dejan Petar Zlatanović je na kraju svog govora na jednom od prethodnim protesta viknuo "Ko potpiše-njega ubiše", preteći tako smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Informer

Brkić je poznat po izjavi u kojoj je pretio Vučićevom malom sinu Vukanu.

Na proteste je pristigao i Pjotr Nikitin. 

Informer

Protestu prisustvuje i poslanik DS Srđan Milivojević, poznat po tome što je na društvenim mrežama pozivao da Vučićev sin i brat završe u šahtu kao Gadafi, koji je i formalni organizator ovog sramnog skupa. 

Informer