08.05.2023.

20:26

Foto: printscreen

Vesti

NASILNICI SE BORE PROTIV NASILJA! Vučićević na Pinku: Pogledajte ko je njima lider - Milovan Brkić koji predlaže da se u Skupštinu ulazi s puškama!

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević je prilikom gostovanja na Pink TV rekao da je ovaj protest doživeo potpuni fijasko. 

- Uvažavam primedbu kolege Krstića da se ne priča o broju. Ona fotografija koju prikazujete snimana je u 18 i 15, u 19 i 12 već nije bilo žive duše. Saobraćaj je normalno funkcionisao. Oni se ponašaju kao da živimo u srednjem veku, kao da ne postoji dron. Željko Mitrović je streptomicin sa dronovima za ove lešinare i lažove. Ne da ih nije 50.000 nije ih ni blizu, to sve govori o njihovoj podršci koju oni uživaju u narodu - ističe Vučićević. 

Vučićević se dotakao i Milovana Brkića i gnusnih pretnji upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

- Mi moramo da negde imamo razumevanje za tu njihovu brigu. Pogledajte ko je njima lider, Milovan Brkić koji predlaže da se u Skupštinu ulazi s puškama i da se skine glava Vučiću, još mu psuje i majku. Zamislite da je neko opsovao majku Draganu Đilasu... - ističe Vučićević i dodaje:

- Vama je ideolog milovan Brkić. Na desetine hiljada objavljenih laži na njegovom portalu i pozivanja na ubistva. Glavni ili jedan od glavnih, Dragan Đilas, njegova rođena žena ga je prijavila da ju je tukao. Čovek koji je napravio rijaliti, traži da se zamrzne rijaliti. A šta je se rijalitijem na njihovoj tajkunskoj televiziji? Ti si, majstore, doneo rijaliti u Srbiju. Vi, nasilnici, se borite protiv nasilja - rekao je on.