08.05.2023.

22:09

Foto: sns.org.rs

Vesti

MILOŠ TERZIĆ: Oni koji su opustošili Srbiju i uništili vrednosti države sada žele da se okoriste na nesreći koja je zadesila naš narod!

- Duboko svesni da ih narod neće uz jezivu lakoću neodgovornosti, lešinare nad ovom tragedijom, dok ih ujedinjuje samo mržnja prema Vučiću. Uz sve te političke lešinare koji zloupotrebljavaju strašnu tragediju koja je zadesila Srbiju, tu je da se tobož "bori" protiv nasilja i Milovan Brkić koji je pozivao na ubistvo i suđenje maloletnom Vučićevom detetu.

Glavnu poruku najgorih generatora nasilja i taloga srpskog društva smo čuli na današnjem protestu i ona glasi: "ubiti Vučića". I to je sve što narod treba da zna o predstavnicima bivšeg režima koji su danas zajedno sa Radom Trajković koja je "zabrinuta" zbog situacije u Beogradu, ali ćuti na teror koji sprovodi Aljbin Kurti nad srpskom decom na KiM. 

U suštini najgori drugosrbijanski licemeri danas su u odsustvu svake politike, plana i programa pokazali ništa drugo do patološku mržnju i želju za foteljama gazeći preko mrtve dece. 

Ostaće upamćeni kao najveće sramote srpskog naroda, a ovakvi potezi neka im služe na čast. Izboriće se Srbija koju je ova tragedija ujedinila, uz efikasne mere koje je predložio predsednik Vučić, da se ovakve tragedije nikada više ne ponove. A svakako da politički lešinari iz bivšeg režima, koje je baš briga za bezbednost dece neće uspeti da izazovu haos u Srbiji što im je bio jedini cilj - kaže Terzić.