09.05.2023.

12:40

Foto: printscreen

Vesti

TEŠКA BOLEST MOZGA! Najgore siledžije i potencijalne ubice pozivaju u proteste protiv nasilja!?!

Formalni organizator ovog sramnog skupa bio je Srđan Milivojević koji je poznat po tome što je upućivao brutalne pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom bratu Andreju i sinu Danilu, a kojima je želeo da završe u šahtu kao Gadafi. 

Informer

Ova banda krenula je juče u "borbu protiv nasilja" a svi znamo kako se oni bore protiv nasilja: uvredama, psovkama, gnusnim pretnjama pa čak i fizičkim napadima izazivajući haos i nemire na ulicama. 

Dugačak je niz njihovih sramnih postupaka, ali sada su prevazišli sami sebe. Iskoristivši tragediju koja je zadesila Srbiju izašli su na ulice bez empatije i saosećanja i pokušali ponovo da izazovu haos. 

Uostalo, pogledajte doleprikazani video. Jasniji je od hiljadu reči -  to je opozicija na delu! 

Bezbroj je primera njihovih fizičkih napada i uvreda, ali setimo se samo Milovana Brkića koji je juče glasno i jasno pozivao na smrt predsednika Vučića.

- Kakva bre šetnja, treba puškama ući u Skupštinu i Vučiću idiotu otkinuti glavu - rekao je Brkić. 

Pitamo te, Brkiću: Da li se tako bori protiv nasilja? No, navikli smo to je tvoj način i fah. Jadno!

Sociolog Jovo Bakić, pridružio se ovim pretnjama koje je deo opozicije uputio juče predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

On je pretećim tonom praktično poručio da želi krv na ulicama Beograda. 

Informer

- Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti, makar ja ne bio tu, možda me smrt pretekne…Oni će biti jureni po ulicama. To je više nego izvesno. Kažem i danas to što sam rekao pre nekoliko godina... Uneredili su se od straha - rekao je Bakić preteći za N1. 

Ne znamo gde je kraj ovim pretnjama i kako će sve eskalirati,, ali jedno je jasno: Opozicija se ne bori protiv nasilja, oni samo koriste tragediju naroda i Srbije za lične interese.