11.05.2023.

23:02

Foto: kosovoonline.com

Vesti

SAD JE SVE JASNO! Kad se politički lešinari odluče na maltretiranje Srbije zna se ko stoji iza toga!

Odmah se tu našla glavna lobistkinja za nezavisno Kosovo i mentorka Aleksandra Jovanovića Ćute, Viola fon Kramon.

Ona je za tajkunski medij N1 objasnila da opozicija treba da protestuje jer je, kako je rekla  "krajnje vreme da se poradi na smanjenju nasilja, oružju i ostalim stvarima koje su važne za čitavo društvo."

Viola je tako dala "vetar u leđa" lešinarskoj opoziciji da nastavi da koristi tragediju, očigledno praveći se luda da upravo oni šire nasilje i da su na protestu koji je održan već izrekli najgnusnije psovke i pretnje smrću upućene srpskom predsedniku!

Podsećamo, Fon Kramonova je i ranije podržavala ovu skupinu ljudi kada su blokirali danima most Gazela i tako maltretirali građane, a sve da bi zaustavili napredak Srbije. Greška koja je tada napravljena u vezi sa iskopavanjem litijuma je nenadoknadiva, ali ono što posebno brine je to što ista ta skupina lešinara, kojoj leđa čuva ista mentorka, želi da ponovi scenario i da ponovi štetu, samo što ona ovog puta može biti još veća, a način na koji to žele da postignu je svakako prljaviji nego prethodni, jer gaze preko mrtve dece.

Dokle ide Violina želja za propašću Srbije vidi se i po tome što je medijski prostor na tajkunskoj televiziji iskoristila da, poput svojih štićenika, zapreti Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću da ukoliko ne uskladi politku Srbije "EU može lako i brzo da ukine sredstva i zaustaviti plaćanja".

I tako, sve je isto kao i ranije, isti likovi, isti planovi, iste želje, koje srećom neće biti ostvarene, jer Vučić ne da i brani da se naša zemlja vrati u mračno doba odakle ju je izvukao.