13.05.2023.

09:36 >> 14:08

Foto: printscreen

Vesti

OVO JE POKUŠAJ NASILNOG OTIMANJA VLASTI! Vučićević na Pinku o jučerašnjim protestima: Bore se protiv nasilja tako što sprovode najgore i najcrnje nasilje, maltretiraju ljude (VIDEO)

- Njihov cilj jeste da na silu dođu na vlast i ovo nema nikakve veze sa brigom za bezbednost naše dece, kao što oni kažu, ili nekakvom tugom ili pijatetom zbog dva masovna ubistva koja su se desila pre desetak dana u Beogradu i Mladenovcu - kaže Vučićević i nastavlja:

- Ovo je pokušaj nasilnog otimanja vlasti i to je operacija koja traje.

Informer

Kako kaže glavni urednik Informera, pokušaj otimanja vlasti od strane dela opozicije je epizoda koja traje i to ne samo nekoliko dana, već nekoliko godina unazad i dodaje da su se u jednom trenutku svi ujedinili:

- Ovi mrzitelji, najveći hejteri, pljuvači iznutra koji su juče dali sebi za pravo da njih, koliko god da ih je bilo, a nije ih bilo stotine hiljada kako oni kažu, već manje od deset hiljada, ali brojke na stranu, koliko god da ih je bilo, niko nema pravo, niko ne može da tako brutalno krši zakon.

Vučićević naglašava da je to bilo gde u civilizovanom svetu zabranjeno.

- Oni su sami sebi to dozvolili. Zašto? Kažu bore se protiv nasilja, kako se bore protiv nasilja? Tako što sprovodite najgore i najcrnje nasilje, tako što maltretirate ljude.