16.05.2023.

09:23

Foto: printscreen

Vesti

LUDILO MOZGA PROMOTERA BLOKADE GAZELE! Optužuju SPC da je kriva za ubistvo Đinđića i za saradnju sa Zemunskim klanom!

Sada su nastavili sa napadima na stubove naše zemlje i izmišljaju brutalne laži o SPC. 

Tako je tviterašica po imenu Biljana optužila SPC da je kreirala atmosferu za ubistvo premijera Zorana Đinđića, kao i da je sarađivala sa mafijom iz Zemunskog klana!

"Kada patrijarh preti to treba ozbiljno da shvatimo, jer je SPC najmoćnija institucija", piše na Tviteru i dodaje se da je SPCkreirala atmosferu za atentat na Đinđića.

Informer

"Dovoljno je da znamo da su neke vladike učestvovale u stvaranju atmosfere koja je dovela do atentata Đinđića i da su šurovali sa delovima Zemunskog klana i vojnim službama", piše na Tviteru. 

Podsetimo, tajkunski mediji, opozicioni političari i njihovi botovi, isti oni koji podržavaju proteste „protiv nasilja“, iako isto koriste kao instrument političke borbe, želeći na silu da dođu na vlast, pokrenuli su kampanju protiv SPC i patrijarha Porfirija.

Budući da se većina građana Srbije izjašnjava kao vernici SPC, važno je istaći da, udarajući na crkvu i patrijarha, opozicija i tajkunski mediji napadaju i građane Srbije, koji su u SPC uvek videli oslonac i jedan od stubova našeg društva.